Funcţia de manager al SJU, scoasă la concurs

271

În luna august este organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, persoană fizică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu. Dosarul de concurs va fi depus până la data de 11 august. Proba scrisă urmează a fi susţinută pe 19 august, iar proiectul de management va fi susţinut pe data de 25 august.

Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este ocupat, în interimat, din data de 15 aprilie, de către Tiberiu Tătaru. În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Gorj s-a aprobat hotărârea privind stabilirea unor măsuri pentru organizarea concursului de ocupare a funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Consiliul de Administraţie al SJU a fost împuternicit să organizeze concursul pentru ocuparea acestei funcţii.

Concurs în luna august
Concursul pentru postul de manager va avea loc la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Pe data de 19 august va avea loc proba scrisă, constând într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor. Pe 25 august este programată susţinerea proiectului de management şi interviul de selecţie.
Dosarul de înscriere la concurs va fi depus la secretariatul comisiei de concurs, la sediul SJU, până la data de 11 august.
Taxa de participare la concurs este de 400 lei şi se achită la casieria spitalului.
Tiberiu Tătaru va fi cu siguranţă unul dintre candidaţii pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here