Fugea de închisoare

279
Trebuia să stea mai bine de trei ani după gratii, pentru o tentativă de omor, dar se sustrăgea de la această pedeapsă. Este vorba despre un bărbat din Timiş care credea că poate fugi de justiţie şi de închhisoare.

Un bărbat din judeţul Timiş, în vârstă de 42 de ani, care trebuia să ispăşească o pedeapsă cu închisoarea de la care se sustrăgea, a fost depistat de poliţiştii gorjeni în municipiul Târgu Jiu. Vasile V.S. era condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.
„În cadrul Planului de măsuri Hibernal 2010, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au derulat o acţiune pe raza municipiului Târgu Jiu, pentru identificarea persoanelor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate. Cu această ocazie, a fost depistat şi reţinut un timişorean de 42 ani, din comuna Uivar, condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj”, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bărbatul a fost astfel reţinut şi urmează să fie încarcerat pentru a-şi ispăşi pedeapsa.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here