Fugaru, reclamat că a plecat de la Primărie cu telefoanele

232

ion fugaru inscriptionatFostul viceprimar al oraşului Târgu Cărbuneşti, Ion Fugaru, a fost reclamat de primarul Mihai Mazilu la Poliţia din localitate pentru faptul că la finalul mandatului nu a mai predat cele două telefoane pe care le primise atunci când a fost instalat în funcţie.

Schimbarea din postul de viceprimar s-a produs astă iarnă, iar edilul a constatat acum, la câteva luni, că aparatele nu au mai fost returnate, motiv pentru care a solicitat Poliţiei să facă o anchetă pentru abuz în serviciu. Fugaru, în schimb, este convins că nu are nicio problemă cu legislaţia, el fiind ales recent şi şef al PDL Târgu Cărbuneşti. Acesta spune că aparatele telefonice nu costă niciun leu şi, mai mult, a cerut primăriei să i le factureze pentru a le plăti şi a le folosi în continuare în interes personal, lucru care nu s-a întâmplat. „Le-am trimis adresă oficială prin care le spun că le dau banii pe ele. Aştept să mi le factureze şi le voi plăti, nu e o problemă. Eu ştiu însă că am negociat contractele pentru 60 de abonamente telefonice, iar aparatele au fost date gratuit de firma de telefonie. Am prezentat lucrurile astea şi la Poliţie, aştept să văd ce se va hotărî”, afirmă fostul viceprimar.

Contractele de telefonie făcute de Fugaru au fost încheiate, se pare, în momentul în care Mazilu era în convalescenţă, fiind în concediu medical.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here