Fugaru, prima victimă a cenzurii lui Vâlceanu

160

PDL Gorj funcţionează prin cenzură. Cel puţin aceasta este metoda găsită de către liderul organizaţiei, Dan Vâlceanu, pentru a conduce formaţiunea politică care pierde însă constant la capitolul organizare şi lipsă de reacţie.

Astfel, în loc să se ocupe de punctele slabe ale partidului, Vâlceanu, preocupat intens de afacerile personale, are răfuieli publice cu Ion Fugaru, pe care l-a şi pedepsit joi, impunând BPJ-ului PDL Gorj să îl lase pe acesta fără funcţia de preşedinte al PDL Târgu-Cărbuneşti. În locul lui Vâlceanu, care a premeditat deja acest pas, a numit un anume Cosmin Brujan, persoană fără niciun fel de notorietate publică care are şanse infime de a ridica PDL Cărbuneşti.

Bârfele dăunează grav funcţiei
Vâlceanu a declarat public că s-a arătat deranjat că Fugaru şi-ar bârfi colegii, de parcă aceasta ar fi menirea sa de preşedinte, adică cea de a pleca urechea la bârfele celor din partid şi de a-i pedepsi pe bârfitori. Şi astfel pentru “bârfă” Ion Fugaru a fost destituit joi seara, tam-nesam, în şedinţa BPJ-ului PDL Gorj din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale democrat-liberale din Târgu-Cărbuneşti. Nu este însă prima măsură luată de preşedintele interimar Dan Vâlceanu cu Fugaru, acuzat că are gura prea mare după ce a comentat în presă ba despre Mişcarea Populară, ba despre PDL, acesta primind nu demult şi o sancţiune scrisă, în semn de avertisment. Cum Fugaru nu s-a potolit, Vâlceanu s-a gândit să-l ardă unde l-ar fi durut pe cel din urmă mai tare. Adică în organizaţia PDL Cărbuneşti pe care i-a pus-o pe tavă unui oarecare Brujan, cu care PDL-ul vrea probabil să candideze la viitoarele alegeri locale. În acest ritm, Mihai Mazilu rămâne primar pe viaţă..
A.STOICA
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here