Fugaru, ironizat drept ,,juristul” şi porta-vocea PDL

285

fugaruDian Popescu a criticat ieri, ironic, în timpul conferinţei săptămânale de presă a PDL Gorj, faptul că ex-peremistul Ion Fugaru, mutat cu tot cu bagaje la PDL, ar fi devenit, în scurt timp, un factor important în cadrul organizaţiei judeţene ,,oranj”. Este vorba despre insistenţa cu care Fugaru apare în media pronunţându-se în favoarea PDL, partid în care a revenit după ce a fost eliminat din această organizaţie, cu trei ani în urmă.

Liberalul Dian Popescu a menţionat astfel că Fugaru a ajuns ,,juristul” şi chiar ,,purtătorul de cuvânt al PDL” asta în ciuda faptului că nu are pregătirea profesională necesară. Cu toate acestea, comportamentul lui Fugaru în faţa camerelor de luat vederi ar spune că, mai nou, cărbuneşteanul ar fi preluat frâiele comunicării în PDL Gorj.

Reamintim că Fugaru nu mai are nicio funcţie publică, este un fost cadru de poliţie, fiind mai degrabă acum afacerist decât politician. El deţine însă două funcţii de conducere în PDL Gorj, de o săptămână, adică cea de şef al organizaţiei PDL Cărbuneşti şi cea de secretar executiv.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here