Fugaru aşteaptă sentinţa pentru a reveni pe postul de viceprimar

106

fugaru stramb inscrFostul viceprimar al Primăriei Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru, aşteaptă astăzi pronunţarea magistraţilor Tribunalului Gorj în dosarul în care a dat în judecată Consiliul Local pentru că fost schimbat din funcţie.

 

Dosarul a fost înregistrat pe 26 ianuarie la Tribunalul Gorj, Fugaru solicitând anularea actului emis de autorităţile locale din Cărbuneşti prin care a pierdut funcţia de viceprimar. Fugaru a cerut, de asemenea, repunerea pe postul de viceprimar, deşi între timp a pierdut calitatea de ales local al PRM, şi chiar nu mai face parte din Consiliul Local Cărbuneşti. Cu toate acestea, pedelistul se visează vice, şi deşi nu a fost prezent niciodată la niciunul dintre termenele din proces, trei la număr, de data asta speră că va învinge în instanţă. Juristul Primăriei Cărbuneşti, Paul Văduva, susţine că dacă instanţa nu va da câştig de cauză instituţiei publice pe care el o reprezintă, va ataca sentinţa. Acesta anunţă că la dosar se află şi un document emis de juriştii Prefecturii Gorj care s-au pronunţat în acest caz şi au spus că schimbarea lui Fugaru potrivit articolului 57, al.4 din Legea Administraţiei Publice Locale, a fost respectată în cazul “Fugaru”.

În ce îi priveşte pe foştii colegi de partid ai lui Fugaru, prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, i-a transmis ieri şefului PDL Gorj, Ion Ruşeţ “să lege caricatura asta de gard că latră mult, prost şi fără rost”, peremiştii acuzându-l pe cărbuneştean că a ţinut angajaţi la negru.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here