Fugaru: Adio PRM, bine te-am regăsit PDL!

243

ion fugaru inscriptionatFostul preşedinte al PRM Gorj, Ion Fugaru, şi-a anunţat ieri demisia din Partidul România Mare, el luând în calcul intrarea într-un alt partid politic. Fugaru recunoaşte că a avut discuţii cu mai mulţi lideri politici din Gorj pentru trecerea sa la alt partid şi dă vina pentru plecarea sa din PRM pe liderii actuali ai formaţiunii politice, conduse la vârf de Vadim Tudor.

Felul în care Fugaru a ales să plece însă din PRM face imposibilă o revenire a lui în acest partid, cunoscându-se că politicianul pleacă ori este demis dar se reîntoarce când vremurile politice îi sunt favorabile.

Ion Fugaru a pierdut recent funcţia de viceprimar la Târgu-Cărbuneşti, la scurt timp după pierderea calităţii de preşedinte al PRM Gorj. Acest lucru l-a determinat să schimbe macazul politic şi să se reorienteze pentru un alt partid. Astfel el şi-a anunţat luni demisia din PRM Gorj, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Muzeul Judeţean. Nu s-a abţinut în a-şi trimite săgeţile spre colegii săi din PRM, spre conducerea partidului şi spre PSD, făcând acuzaţii grave, fără noimă, spre peremistul de la centru Costel Avram dar şi spre Ion Călinoiu. Pentru vorbele sale, Avram intenţionează chiar să îl dea în judecată pe Fugaru pentru acuzele pe care i le-a adus, cărbuneşteanul acuzând existenţa unui troc financiar între Călinoiu şi Avram pentru destituirea sa din postul de viceprimar.

Costel Avram susţine că va lua legătura cu un avocat şi îl va da în judecată pe Ion Fugaru pe care recunoaşte că l-a dat afară din PRM. Avram susţine că îi va cere în instanţă daune morale în valoare de 800 milioane lei, bani la care a făcut referire cărbuneşteanul, iar după ce va câştiga banii de la Fugaru, hunedoreanul promite că îi va dona la un cămin de bătrâni. “Fugaru trebuie să demonstreze că eu şi Ion Călionoiu am făcut această înţelegere financiară, deoarece acuzele pe care le-a făcut sunt extrem de grave şi nu am de gând să îl las în pace până nu va plăti”, a declarat Costel Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

De la dosul lui Manţog, la cel al lui Ruşeţ

Fugaru poartă acum negocieri pentru înscrierea sa la PDL, preşedintele interimar al organizaţiei, Ion Ruşeţ anunţând că este deschis la revenirea lui Fugaru în acest partid. Dacă va reveni în PDL, Fugaru va prelua frâiele PDL Cărbuneşti. În perioada cât a fost în PRM, Fugaru l-a susţinut îndeaproape pe Ionel Manţog, încercând să pună PRM-ul la picioarele liderului PDL, pentru propriile sale interese. Acum, Fugaru a uitat subit de Manţog şi mai nou face plecăciuni spre Ion Ruşeţ, preşedintele de facto al partidului.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here