Fugaru a făcut scandal în şedinţa Consiliului Local Cărbuneşti

259

DSCN0685Şedinţa de Consiliu Local Târgu-Cărbuneşti a fost ieri după-amiază destul de încărcată. Asta deoarece, pe fondul aşa-zisei demisii a lui Fugaru din funcţia de viceprimar, anunţată chiar de acesta, şedinţa a fost foarte tensionată, fapt care i-ar fi făcut să se crucească pe investitorii care vroiau să demareze o afacere în zona Câmpul Mare.

După şedinţa de la Cărbuneşti, Fugaru a mai participat la o şedinţă, cea de la PRM Gorj la care a participat şi vicepreşedintele de la nivel central al PRM, Florin Simion.

Viceprimarul oraşului Târgu-Cărbuneşti a anunţat ieri că a luat în calcul şi varianta de a-şi da demisia din această funcţie, pe fondul neînţelegerilor existente acum în Consiliul Local. Fugaru a menţionat astfel că ar apela la acest gest deoarece nu vrea să facă jocul unor aşa-zise ,,grupuri de interese”. Anunţul lui Fugaru a determinat preocuparea liderilor PRM Gorj. Astfel ieri la sediul PRM Gorj s-a organizat o şedinţă importantă la care Fugaru şi-a făcut apariţia, pe ordinea de zi fiind demisia acestuia. La această şedinţă a participat şi coordonatorul activităţii din PRM Gorj, stabilit de la nivel central, Florin Simion.

Demisia contra proiect

Peremistul Ion Fugaru era ieri supărat pentru că în Consiliul Local din Târgu-Cărbuneşti era pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care, în opinia sa, ar aduce deservicii localităţii.

Din acest motiv, Fugaru a declarat că intenţionează să îşi dea demisia din funcţie, dar încă se gândea dacă va face sau nu acest pas.

“Am avut discuţii cu cei din Consiliul Local. Dacă se va face voia unor anumite grupuri de interese eu din acea echipă nu mai pot face parte”, a declarat ieri, supărat, Fugaru care menţiona, de asemenea, că a luat în calcul o potenţială demisie a sa din funcţia de viceprimar pe fondul nemulţumirilor sale.

PRM Gorj, de partea vicelui

Reprezentanţii din conducerea PRM Gorj îl susţine însă ieri, în continuare, pe Fugaru pe această funcţie, dar menţionau luni că vor discuta despre nemulţumirile vicelui de la Cărbuneşti într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean care trebuia organizată în cursul după-amiezii. La şedinţa aceasta a participat şi Florin Simion, vicepreşedintele de la nivel naţional al PRM, cel care se ocupă de coordonarea organizaţiei gorjene. Aici şi-a făcut apariţia şi Ion Fugaru care şi-a expus în şedinţă doleanţele. “Ion Fugaru este membru al PRM Gorj iar noi îl susţinem pe funcţia de viceprimar la Târgu-Cărbuneşti”, a declarat preşedintele interimar al PRM Gorj, Dumitru Dascălu.

Şeful PNL Gorj nu îl vrea pe Fugaru

Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, susţine în schimb că Fugaru nu trebuie susţinut pe funcţia de viceprimar deoarece, prin declaraţiile sale, de nenumărate ori, şi-ar fi arogat meritele primarului în exerciţiu, Mihai Mazilu. Popescu menţionează însă că va stabili exact care este opinia edilului liberal vizavi de Fugaru în cadrul unei şedinţe programată pentru ieri la orele 17.00, la sediul PNL din Târgu-Jiu.

În ce priveşte PSD Gorj, această formaţiune politică, se vehiculează, că îl susţine pe Iuliu Călina, fostul viceprimar, pentru a ocupa funcţia lui Fugaru.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here