Fugaru: “Am revenit la dragostea dintâi, PDL”

308

fugaru strambDupă ce a fost membru al PDL Cărbuneşti timp de patru ani de zile, apoi membru al PRM Gorj, timp de alţi trei ani, Ion Fugaru a revenit la matcă, adică la partidul “portocaliu” odată ce Vadim Tudor i-a închis uşa partidului pentru totdeauna. Fugaru s-a înscris astfel sâmbătă seara în PDL Cărbuneşti, după ce şi-a dat demisia în prealabil de la PRM Gorj.

Deşi revenirea sa în PDL era mai mult decât evidentă, Fugaru a negat până în ultima clipă că va pleca la partidul lui Băsescu, asta până a apărut la alegerile din PDL Târgu-Jiu, în mână cu eşarfa organizaţiei. Fugaru şi-a pregătit de mult timp acest pas, ţinta sa fiind organizaţia PDL Cărbuneşti şi apoi candidatura la Primăria Cărbuneşti.

De la Manţog, în genunchi la Ruşeţ

„Ruşeţ a fost infiltrat în PDL de Călinoiu, pentru ca PSD să aibă doi senatori“, declara în vervă, la sfârşitul lunii august, Ion Fugaru, pe atunci peremistul aducându-i osanale lui Ionel Manţog. Fugaru nu şi-a oprit pe parcurs declaraţiile defăimătoare la adresa actualului preşedinte interimar al PDL Gorj, spunând că Ruşet “n-ar fi capabil să conducă PDL Gorj în interesul organizaţiei judeţene”. Acum însă Fugaru a uitat tot, şi-a clătit gura şi a schimbat macazul. În prezent, Fugaru vorbeşte cu Ruşeţ despre planurile de viitor ale sale şi ale partidului, uitând ce declaraţii făcea la adresa celui care i-a deschis acum uşa larg la partid. “Am ales PDL, da. Am avut discuţii şi cu ceilalţi lideri de la celelalte organizaţii, dar să ştiţi că, cu domnul Ruşeţ, chiar în această(n.r. duminică) dimineaţă am finalizat discuţiile şi proiectul dar şi propunerile care le am pentru electorat. Am ajuns la o concluzie şi am considerat că putem colabora”, declara duminică Fugaru uitând că nu demult îi ştergea praful de pe pantofii lui Manţog.

Fugaru anunţă astfel că este cu tot cu bagaje înapoi în PDL, el depunând şi o adeziune în acest sens. “Adeziunea este făcută şi depusă la organizaţia Târgu-Cărbuneşti de aseară(n.r. de sâmbătă). Am revenit în PDL, am fost aici membru din 2002 până în 2008. Am revenit la dragostea dintâi pentru că este partidul care îndrăzneşte să stopeze jafurile şi dezastru în care a fost dusă această ţară”, declara, parcă recitând, Fugaru asta după ce nu demult blama PDL-ul şi “politica sa dezastruoasă”.

În ce priveşte candidatura sa pe 9 sau 10 martie la alegerile din Târgu-Cărbuneşti, Fugaru susţine că “deocamdată o să am discuţii cu echipa de la Cărbuneşti şi normal dacă echipa mă doreşte voi candida”. În ce privesc funcţiile la nivel de partid, Fugaru este, deocamdată, simplu membru. “Deocamdată nu pot discuta de funcţii în PDL. Deocamdată nu am vorbit despre funcţii”, a conchis pedelistul.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here