Fuego concertează săptămâna viitoare la Târgu Jiu

1204

Artistul Paul Surugiu, cunoscut cu numele de scenă Fuego, cântă pe 4 aprilie la Târgu Jiu, în cadrul spectacolului aniversar “Primavara din inima mea”, o poveste muzicală clădită în 30 de ani de cariera artistică.

Show-ul va avea loc la Cinema ”Sergiu Nicolaescu”, de la ora 19:00. Deja majoritatea biletelor puse în vânzare încă de acum câteva luni au fost epuizate. Astfel, la concertul lui Fuego de săptămâna viitoare, s-au vândut toate biletel la categoria VIP care costau circa 140 de lei, precum și la categoria celor dedicate tinerilor cu vârsta sub 23 de ani. Mai sunt disponibile bilete doar la categoria A care pot fi achizionate contra sumei de aproximativ 109 lei. Ieri, mai erau disponibile abia 30 de tichete, care cu siguranță vor fi cumpărate până în ziua spectacolului.
”Paul Surugiu Fuego surprinde primăvara aceasta publicul său, cu un concert aparte, care ajunge în orașul tău, în care va celebra cei 30 de ani de carieră artistică pe scena muzicală românească. Concertul poartă și un titlu sugestiv – ”Primăvara din inima mea!”, asta pentru că artistul va propune publicului său un concept muzical minimalist, melodii de pe tot parcursul drumului său artistic, de la cele mai iubite șlagăre, la refrene mai puțin cântate, premiere aparte realizate special pentru turneu. Mai mult, artistul va face confesiuni pe scenă, va recita, va emoționa, alături de instrumentiștii și colegii săi, într-o poveste despre un artist care a muncit și a trudit pentru a oferi publicului bucurii, pentru a lăsa ceva în urma sa. Show-ul va beneficia de o atmosferă aparte, de istorii și amintiri și de mult romantism, ceea ce îl caracterizează cel mai bine pe artistul îndrăgit. Melodiile alese te vor purta într-o lume a frumosului, una în care iubirea este mereu învingătoare. Două ore de spectacol live, în care veți trece prin multe stări, cântând împreună și având posibilitatea de a asculta cântecele pe care sigur le iubiți și le îndrăgiți. Mai mult, Paul Surugiu pregătește și câteva surprize care vor fi sigur pe placul vostru, de la lumini, efecte, până la componență și cântece. Paul Surugiu-Fuego este artistul independent care reușește, de 30 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „Artist al Poporului” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean. Cu o voce caldă, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor, editorialist, având un editorial săptămânal în revista ”Taifasuri”, a cărui director onorific este, dar și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „Drag de România mea!”, precum și om de radio. Nu ratați așadar, evenimentul primăverii, cu nenumărate momente care vă vor surprinde!”, au transmis organizatorii evenimentului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here