Fratele lui Mădălin Giurcău se vrea viceprimar la Teleşti

260

daniel giurcau frate giurcauDaniel Giurcău, fratele lui Mădălin Giurcău, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului(CJPC) Gorj, şi-a anunţat ieri candidatura din partea PPDD pentru scaunul de primar al comunei Teleşti.

Giurcău susţine că locuieşte pe raza comunei şi ar cunoaşte problemele localnicilor de aici. Daniel Giurcău este de profesie inginer dar în prezent nu are un loc de muncă, susţinând doar că trăieşte din veniturile obţinute dintr-o firmă pe care o deţine.

 

Fraţii Giurcău trag la politică. După Mădălin Giurcău înscris în UNPR, devenit ca urmare a carnetului de partid şef al CJPC Gorj, şi fratele său îi calcă pe urme. Daniel Sever Giurcău nu s-a înscris însă în UNPR ci în PPDD, partid aflat pe val, şi a prins deja o candidatură pentru Primăria Teleşti. Acesta şi-a depus adeziunea la PPDD în urmă cu patru luni de zile şi susţine că acesta ar fi singurul partid în care a activat. Giurcău va candida pentru primăria penegistului Romulus Bîldea şi susţine că se bazează pe tineri pentru a obţine fotoliul de primar. Şi-a completat deja lista de consilieri, cu tineri, şi o are stabilită drept viitor viceprimar pe soţia unui ex-primar de Teleşti. În ce priveşte campania electorală, Daniel Giurcău susţine că nu îşi face probleme deşi nu are un loc de muncă ci doar o firmă a familiei.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here