Fratele fostului șef de post de la Bălești, găsit mort la fostul complex de porci Urechești

16031

Butan Aurel, în vârstă de 55 de ani, din Urechești, comună Drăguțești, a fost găsit mort, ieri seară, la ora 19.00, de către nepotului său, medic veterinar in comună. Corpul neînsuflețit se afla în incinta fostului complex de porci Urechești, unde acesta împreună cu fratele său, Butan Alexandru, fost șef de post la Bălești, dețineau o fermă cu zece vaci. Fratele fostului polițist avea grijă de aceste animale și împărțea aceiași locuință cu ruda, Butan Alexandru. 

Cumnata decedatului, Ileana Butan, ar fi trecut în acea zi, după-amiază, pe la fermă iar ruda ar fi fost acolo, în viață. Ciudat este că, o oră mai târziu, fiul femeii, medic veterinar, ajunge și el la fermă, îngrijorat că unchiul său nu revenise acasă, spun martorii ai evenimentului. Atunci îl găsește pe unchiul său, căzut în adăpostul vacilor, lovit puternic la cap, având două găleți lângă acesta. Ciudat este că, potrivit martorilor corpul neînsuflețit ar fi fost umflat și rece, semn că Butan Aurel era mort de mai multe ore.

Corpul decedatului a fost ridicat și se află la Serviciul de Medicină Legală Târgu Jiu, pentru necropsie. Unii localnici i-au in calcul și o crimă,  în timp ce alții povestesc că, respectivul ar mai fi fost agresat de mai multe ori de fratele său, fost șef de post.

În acest caz, decesul este anchetat de poliție dar rămâne ca ultimul cuvânt să îl aibă legiștii care vor stabili cauza exactă a decesului.

IPJ Gorj a confirmat decesul prin purtătorul de cuvânt Victor Țuhașu. În cauză s-a întocmit dosar de moarte suspectă. Potrivit IPJ, chiar fratele decedatului a anunțat la poliție decesul lui Aurel Butan, ieri, la ora 21.00. Decedatul nu avea lovituri pe corp ori în zona capului, spun polițiștii, care infimă astfel posibilitatea unei agresiuni anterioare decesului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here