FOTO,Gorj: Miniștrii PNL, vizită la Artego și termocentralele Turceni și Rovinari

4621

O parte dintre miniștri a ajuns deja în județul Gorj, urmând ca, după ora 14:00, să sosească și premierul Nicolae Ciucă, potrivit PNL Gorj. Aceștia au vizitat compania Artego, unde s-au întâlnit cu managerul Viorel David, și termocentralele Turceni și Rovinari unde s-au întâlnit cu actuala conducere a  companiei.

Lansarea primelor ghiduri de finanțare pentru Fondul pentru o Tranziție Justă, destinate întreprinderilor mici și mijlocii va avea loc la ora 13.00. După evenimentul desfășurat la Universitatea ”Constantin Brâncuși”, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, va susține o conferință de presă.

Delegația de la București, din care mai fac parte miniștrii Energiei, Virgil Popescu și Administrației și Internelor, Lucian Bode, va avea, în jurul orei 16:00, o întâlnire cu activul de partid la un restaurant de pe Insuliță. La ora 17:30 va fi organizată o nouă conferință de presă la care va participa și premierul Nicolae Ciucă.

1 COMENTARIU

  1. Dl. David, băiat deștept, și-a bătut joc de analfabeții funcționali. I-a îmbrăcat că pe papagali și i-a plimbat că pe niște ciudați prin secții.Muncitorii s-au prăpădit de ras când i-au văzut . Dl.David se plimba lejer cu mâinile la spate și ei se uitau că la o navă cosmică, nu pricepeau nimic.Ministrii lui ceaușescu erau adevărați profesioniști fata de politicii ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here