Foto: Prăpăd în cinci gospodării inundate de pe strada Mărgăritarului! Autoritățile nu îi ajută pe proprietari

5051

Cinci gospodării situate pe strada Mărgăritarului din Târgu Jiu sunt inundate după ploaia de acum câteva ore.

Proprietarii sună disperați la autorități cerând ajutor după ce proprietățile lor au fost inundate în urma ploii din această după-amiază.

Locuitorii afectați spun că le sunt curțile inundate iar apa le-a intrat și în interiorul caselor, dar cei cărora le cer sprijin le răspund, în schimb, doar în doi peri. 

Apa s-a scurs spre locuințele care sunt în pantă, direct din strada care este și ea afectată de precipitațiile în debit mare. De altfel, aversele astfel acumulate nu au avut unde să se scurgă, canalizarea fiind inexistentă în zona.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, dar polițiștii nu au pompe să le scoată oamenilor apa din curțile inundate.

Cei afectați spun că, mai grav, apa miroase îngrozitor și asta deoarece provine, o parte, și din stația de epurare a orașului, situata în zonă.

„Strada Margaritarului nimeni nu ia nici o măsură. De fiecare data când plouă aveam apă în curte aproape să între în casa! Nu aveam canalizare în 2022”, scrie, revoltat, unul dintre cei afectați. Un reprezentat al primăriei, de la situații de urgență, a venit la fața locului și a filmat în fiecare gospodărie afectată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here