FOTO: Percheziții în Gorj! Târgujian arestat pentru infracțiuni informatice

488

Procurorii DIICOT au făcut, joi, percheziţii în Gorj, Dolj și Prahova, la persoane suspectate de infracţiuni informatice. După descinderi, mai mulți tineri au fost conduși la audieri, iar vineri patru dintre ei, printre care seaflă și un bărbat din Târgu-Jiu, au fost arestați preventiv de magistrații Tribunalului Dolj. Pentru alți doi suspecți, care nu au fost găsiți deocamdată de magistrați, s-a dispus un nou termen pentru analizarea propunerii. ”Admite propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Avrămoiu Cosmin Gheorghe pe o perioadă de 30 de zile. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Zavera Gigi Vadik pe o perioadă de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare şi până la expirare. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Pană Cornel pe o perioadă de 30 de zile. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Sorea Gabriel pe o perioadă de 30 de zile, Disjunge propunerea de arestare preventivă, în lipsă, a inculpaţilor Colţatu Alexandru şi Mieluşanu Gheorghe şi acordă termen la data de 05 iulie 2018, ora 13.00. Cu contestaţie”, a stabilit instanța.

În timpul perchezițiilor din Gorj, Dolj și Prahova au fost găsite şi ridicate ”echipamente industriale folosite pentru producerea de echipamente de skimming, mulaje şi echipamente de skimming propriu-zise, dar și alte instrumente ce pot fi folosite la falsificarea de instrumente de plată electronică”.

Acţiunea procurorilor DIICOT a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea de infracţiuni informatice.

Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here