Foto: O ambulanță, nevoită să circule pe trotuar pentru a ajunge la un motrean grav bolnav!

206

O salvare a SJA Gorj a fost obligată, în urmă cu o oră și jumătate, să meargă o porțiune de drum doar pe o alee pietonală, deoarece străzile din Motru sunt încă pline de nămeți. Ambulanța trebuia să ajungă la un pacient dializat, grav bolnav. Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Trandafirului, din municipiul Motru, în timp ce mai mulți civili din oraș participau la o acțiune civică de deszăpezire.

Cei care au văzut că ambulanța circula pe trotuar au criticat faptul că autoritățile nu au îndepărtat încă mormanele de zăpadă de pe străzi, ambulanța neavând nici măcar unde parca. Șoferul inspirat a ales în loc să blocheze întreaga arteră de circulație să intre cu salvarea pe aleea pietonală, unde accesul cu mașinile este interzis.

Martorii la acest incident au criticat primarul, salariații și șefii din primărie care se aflau încă de la ora 17.00 la o petrecere de final de an organizată la Restaurantul Ghiocela din oraș, de către instituția publică. Peste 50 de persoane sunt prezente la acest chef, asta deși localitatea este încă înzăpezită, mai fiind sate chiar și fără curent electric.

Pacientul a fost ridicat de la domiciliu cu dificultate.

2 COMENTARII

  1. Da, este adevarat ca orasul este sub nameti, dar, nu este vinovat doar Primarul. Adevaratii vinovati suntem intreaga societate, toti trebuie sa punem mana pe lopata si sa dam zapada, dar nu in strada cum fac anumite persoane, de pe masina o arunca in strada sau… unde a curat vecinul pentru ca domnul cetatean, are Audi, este o personalitate…

  2. Pai daca nimeni nu ridicamormanele de zapada, cetatenii unde sa o arunce? vrei sa o duca in casa? mai bine ar fi sa o duca in primarie, ce zici? asa prost cu curatarea trotuarelor, Motru nu a stat niciodata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here