FOTO: Gest nobil din partea polițiștilor gorjeni pentru mămicile de la Centrul Maternal

1030

De Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge, dedicată celor care prin gestul lor salvează vieții, polițiștii gorjeni au donat sânge, iar tichetele primite de la Centrul de Transfuzie Sanguină au fost oferite mămicilor de la Centrul Maternal Târgu-Jiu, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Imediat după ce au donat sânge, polițiștii s-au deplasat la Centrul Maternal, în frunte cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – comisar – șef de poliție Decebal Drăghiea. Acolo au fost întâmpinați de către Laurențiu-Claudiu Diaconescu – directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

Mămicile, ținând copilașii în brațe, au fost impresionate de gestul polițiștilor și le-au mulțumit oamenilor legii pentru că s-au gândit la ele în această zi. “Le mulțumim și noi reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, domnului comisar – șef de poliție Decebal Drăghiea și colegilor dumnealui, pentru nobilul gest și pentru buna colaborare pe care o avem și mizăm în continuare pe o foarte bună relație între cele două instituții”, a declarat Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here