Foto: Femeie acroșată în stația de autobuz din Bârsești! A primit ajutor, direct în stradă

5166

În urmă cu scurt timp, în zona Bârsești a municipiului Târgu Jiu s-a produs un accident rutier cu victimă, asta urmare a lipsei sensului giratoriu, care ar fi determinat conducătorii auto să micșoreze viteza și să acorde o mai mare atenție traficului pe timp de noapte.

Accidentul s-a produs exact în stația de autobuz de unde se iau mijloacele de transport în comun spre municipiu.

O femeie care se afla în zona stației de autobuz a fost lovită în plin de un autoturism care a trecut prin zonă. Acesteia i s-a acordat primul ajutor în stradă, apoi a fost luată cu o ambulanță și dusă la spital.

Locuitori din Bârsești spun că în zona respectivă au loc des evenimente rutiere dar autoritatea locală nu răspunde solicitării cetățenilor din zonă de a realiza un sens giratoriu acolo. Asta deoarece s-ar strica vadul comercianților care au magazine pe o parte a străzii respective.

„La data de 26 noiembrie a.c., politisti din cadrul Poliției Municipiului Targu-Jiu au fost sesizati prin apelul 112, cu privire la faptul că pe str. Tismana, din localitate, ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu o victimă. Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tismana, din municipiul Targu-Jiu, din direcția comuna Lelești către Targu-Jiu, a acroșat o femeie, de 34 de ani, din municipiul Targu-Jiu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc permis, semnalizat și marcat corespunzător. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital, pentru efectuarea unor investigații medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a anunțat IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here