FOTO| DRDP Craiova, inspecție la bazele de deszăpezire

790
DRDP Craiova verifică bazele de deszăpezire, a anunțat directorul regional Călin Cosmin.
„Am verificat astăzi mai multe baze de deszapezire, în special din zona montană, acolo unde iarna deja și-a făcut apariția. Am vrut să mă asigur personal că bazele sunt pregătite, au stocuri de material antiderapant și, chiar dacă este duminică și afară este vreme bună, deservenții și personalul propriu sunt prezenți în baze și sunt pregătiți să acționeze în cel mai scurt timp în cazul apariției unor probleme cauzate de vreme.
Stocurile de material sunt la maximul necesarul pentru această dată, iar toate utilajele din baze sunt perfect funcționale, și aici nu mă refer numai la autovehicule, mă refer și la echipamentele specifice activității de deszăpezire, lame și raspânditor de material antiderapant.
Baza din #Rânca are un stoc de 400 de tone, împărțit în două puncte și are 4 utilaje pregătite să acționeze, pe lângă cele 4 utilaje, mai avem acolo disponibile și 2 autofreze de mare capacitate care sunt utilaje proprii, deservite de angajații noștri.
Le-am atras atenția celor responsabili de activitatea de #deszăpezire, șefi de sectie sau de didistrict, că nu voi tolera nici cea mai mică greșeală care poate pune în pericol participanții la trafic.
Vreau să fac, din nou, un apel către cei care se deplasează în zonele unde se înregistrează ninsori să nu plece la drum cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă”, a mai precizat acesta, după inspecția bazelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here