FOTO: Copiii dau spectacole în cartierele din Târgu Jiu!

842

Timp de două săptămâni, copiii vor da spectacole în cartierele din Târgu Jiu. Palatul Copiilor, Liceul de Arte și Fanfara Armonia sunt instituțiile care sprijină aceste evenimente. Primarul orașului, Marcel Romanescu, le mulțumește profesorilor care au făcut posibile aceste lucruri.

”Un spectacol minunat oferit de Palatul Copiilor în parcul din zona Lido!

Am asistat, alături de cetățenii de aici, la un frumos spectacol care este doar un preambul la ceea ce ne dorim să facem de anul viitor. Este o idee pe care am mai prezentat-o și care va deveni curând realitate: în fiecare cartier vom avea astfel de evenimente cu tineri de la Palatul Copiilor, de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, dar și cu Fanfara Armonia.

Sunt foarte mulțumit de faptul că tinerii sunt dornici să se implice în astfel de acțiuni și le voi fi alături răspunzand demersurilor lor ori de câte ori o vor cere, mai ales că municipiul Târgu Jiu va fi, în 2023, Capitala Tineretului.

Aceste spectacole vor continua aici pe parcursul următoarelor două săptămâni, de luni până joi, începând cu ora 17:00.

Îi mulțumesc doamnei director Adriana Dănciulescu (directorul Palatului Copiilor, n.red.), pentru implicare și pentru modul în care s-au prezentat acești copii minunați!

Felicitări tuturor!”, a transmis ieri, primarul Marcel Romanescu, pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here