FOTO: Cinci oameni au fost răniți într-un grav accident în Defileul Jiului

2718
Opt persoane care se aflau în două mașini au avut de suferit după un accident de circulație produs în Defileul Jiului. Cinci dintre victime au fost transportate la Spitalul Petroșani.
ISU Gorj: În jurul orei 12:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, în zona Lainici, în care au fost implicate 2 autovehicule.
La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Hunedoara și o ambulanță din cadrul SAJ Hunedoara, echipajele de intervenție constatat că în urmă impactului unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar cei 5 ocupanți ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost conștiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la față locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.
Alte 3 persoane, care se aflau în celălalt autovehicul au fost asistate medical la fața locului, dar au refuzat să fie transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here