FOTO: Cadavrele mai multor câini au împânzit Câmpu lui Neag!

638
Scenă odioasă în Câmpul lui Neag!
Cadavrele mai multor câini au fost găsite, înfășurate în pungi de plastic, împânzind zona turistică, în zona Câmpul lui Neag, anunţă Cronica Văii Jiului.ro.
Fotografiile au ajuns pe site-urile de socializare și poliția a  demarat o anchetă. Cadavrele animalelor au fost descoperite de un bărbat în zona Câmpușel. Omul spune că s-a temut că oamenii sunt în pericol acum, pentru că animalele sălbatice ar putea fi atrase de stârvuri. Imediat, poliția a intrat pe fir și a demarat o anchetă. Potrivit oamenilor legii, există suspiciunea că acești câini au fost uciși și apoi transportați în acel loc, plin de turiști.
Au ucis 8 câini şi le-au aruncat leşurile în pădure
Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat cu privire la faptul că la data de 20 mai a.c., în zona Câmpușel din incinta Parcului Național Retezat, persone necunoscute ar fi ucis un număr de 8 câini maturi și 19 pui de câine, pe care i-au abandonat în saci de material plastic pe marginea unei râpe. În urma sesizării, organele de poliție s-au deplasat la fața locului, unde au efectuat cercetarea locului faptei. Cadavrele câinilor au fost transportate la DSVSA Gorj în vederea efectuării necropsiilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea cu intenție, fără drept, a animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here