FOTO| Bărbatul dat dispărut în lacurile din fostele cariere, găsit în viață

1431
Salvamont Gorj, UPDATE: Bărbatul de 75 de ani care plecase la pescuit a fost găsit in viață, deshidratat, conștien, cooperant fiind transportat de salvamontiști până în ocul unde a putut fi predat ambulantei SMURD.
Update 1. Echipele mixte de căutare au reluat cercetările în zonă, salvamontiştii intervenind cu o echipă de căutare terestră, o echipa de căutare din barca, pregătită sa intervină si cu scafandri și detector acvatic de victime și o echipa de cercetare aero cu trei drone , inclusiv cu termoviziune și cu programul de analiza cu ajutorul inteligenței artificiale a imaginilor captate .
Stirea inițială
Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane în vârstă de 75 de ani , plecata la pescuit, si anunțată ca dispărută în zona lacurilor formate în carierele de cărbune din zona Calnic -Hodoreasca.
Salvamontiștii acționează ca resursă de sprijin, la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj , alături de personal din cadrul acestor instituții.
Salvamontiștii intervin cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here