FOTO: Astăzi, concert Lyra Gorjului, la Teatrul “Elvira Godeanu”

195

Cu prilejul aniversării Centenarului României, Orchestra de Cameră Lyra Gorjului, a Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, vă invită joi, 29 noiembrie 2018, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, începând cu ora 19:00, la un concert special, cu un program care va cuprinde lucrări cunoscute ce se bucură de admiraţia iubitorilor muzicii clasice.

Programul va cuprinde: fragment din Cvartetul nr.1, compozitor Nicolae Julea, Balada de pe Jiu – Mircea Suchici, recită actorul George Drăghescu, Concertul pentru 3 viori în F dur – A.Vivaldi , solişti Ilie Cealâcu, Georgiana Păducel şi George Lefteroglu, Concertul pentru pian nr.3 – C.Fr. Abel, solistă Ramona Niculete.

Invitatul special al serii, Livio Mentana.  Acesta va susţine un microrecital de jazz. La pupitrul dirijoral al orchestrei de cameră se va afla Mircea Suchici, membru al Filarmonicii din Oltenia. Prezentarea concertului îi aparține, ca de fiecare dată,  doamnei prof. Mihaela Sanda Popescu.

Pretul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari este de 7 lei. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Gorj, Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu, în colaborare cu Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here