Foto: Asistentă suspectă de COVID, la Policlinica Târgu-Jiu! Coadă de peste 100 de pacienți, în fața unității

6704

Zeci de persoane stau la coadă în fața Policlinicii Târgu-Jiu, îngrămădiți pe scările de la întrare și pe părțile laterale, coada de oameni ajungând până în stradă.

Situația este generată de închiderea Policlinicii pentru dezinfecție după o asistență a fost ridicată de la serviciu, suspectă fiind de coronavirus.

Salariatei i s-a făcut rău la serviciu, iar șefii au aplicat, rapid, măsuri de COVID, oprind pacienții programați la comisii și la alte cabinete să mai între în policlinică.

Peste 100 de pacienți au fost puși în așteptare la ușa Policlinicii, fără distanțare socială, prin zonă netrecând picior de polițist.

 

1 COMENTARIU

  1. Hai ca-i buna! Si-a pus cineva intrebarea daca bietei femei i s-a facut rau de cu totul altceva? De epuizare, spre exemplu! Poate ca si ea a fost obligata sa munceasca peste limita legala de timp prevazuta de Codul Muncii. Ca doar exemple exista cu duiumul. Si daca cineva ia atitudine, cel mai probabil este amenintat. Ce libere? Ce plata? „Cineva” stie cel mai bine! Dar ,,cineva „nu stie ca urmeaza cum se zice ” pe persoana fizica domne,pentru abuz in serviciu, nu pe Institutie”! Este recompensat/a generos pentru orele suplimentare, dar sa ne intelegem: „eu si ai mei”! Restul sa mai astepte! Trece ea si pandemia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here