FOTO, ACUM! Angajații CEO, protest în fața ICCJ pentru legea 197!

1901
Salariații CEO din toate termocentralele  sunt la București, în fața ICCJ , pentru Legea 197.
Manu Tomescu: ”Astăzi suntem în București să ne strigăm DREPTATEA în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție!
Noi ne luptăm pentru ca salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia să nu ajungă în situația colegilor de la Mintia sau celelalte termocentrale închise fără ca muncitorilor din acele termocentrale să le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile!
Nu vrem și nu acceptăm sub nici o formă ca salariaților din C.E.Oltenia să nu le fie recunoscute condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile, iar prevederile legii nr.197/2021 trebuie aplicate în totalitate așa cum sunt publicate în Monitorul Oficial!
Suntem aici pentru toți minerii și energeticienii din C.E.Oltenia! …și pentru cei care s-au pensionat, dar mai ales pentru cei care mai sunt în activitate!”
Florin Cimpoieru – Sindicatul Termo Energia Craiva II: ” Suntem mineri de la CEO si de la toate termocentralele CEO inclusiv Craiova 2.
Sunt, de asemenea , mineri si energeticieni din toată țara, afiliati la Federatia Energetica, in față la Înalta Curte de Casație si Justiție, unde se judecă Recursul in interesul legii facut de Curtea de Apel Suceava pe 6 decembrie 2022
Protestul are loc in față la ICCJ intre 09-12.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here