FOTO: Accident cu trei mașini la Drăgoieni

250

Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza localității Drăgoieni, la intersecția cu localitatea Bălănești, fiind implicate trei mașini. Un șofer a virat la stânga fără să se asigure, iar conducătorul camionului a tras de volan ca să evite impactul, moment în care din sens opus a venit o altă mașină, intrând în coliziune cu cisterna.

1 COMENTARIU

 1. Îmi pare rău că trebuie să vă contrazic.
  Anume…dacă primul vinovat a virat la stînga pe sensul de intrare în Bălănești…iar al doilea șofer a tras de volan pentru a evita coliziunea cu cel care nu se asigurase…schimbînd direcția de deplasare spre Bălănești,…
  Asta pare a mangleală. Păi dacă vinovatul a virat la stînga….cel care-l urmează,nu virează la stînga în vederea evitării impactului. Instinctul de a evita în acest caz….trebuia să fie cu viraj la dreapta. Ce a făcut cisterna se numește un fel de urmărire pas cu pas,iar cel de-al treilea conducător auto(cel de Sibiu)și cel mai grav avariat atît el cît și toți ocupanții…nu uitați că avea prioritate de deplasare pe direcția înainte,nefiindui restricționat dreptul de prioritate…chiar dacă cel care greșise primul (din spusele cuiva de la fața locului)nu avea dreptul de a vira la stînga,decît după ce trecea autoturismul de Sibiu.
  Toate astea sună a vrăjală,…eu fiind la fața locului…după accident.
  Poziția locului de impact era la cîțiva metrii buni pînă la intrarea spre Bălănești….chiar în locul cu ieșirea din Bălănești,spre Tg-Jiu,iar povestea cu evitatul nu prea ține,conform poziției autovehiculelor după impact.
  Din punctul meu de vedere,eu zic că cisterna ori a vrut să depășească în intersecție,ori a vrut să întoarcă la începutul intersecției.
  Restul doar „bla,bla” iar mortul vinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here