Fotbalul nu se joacă pe hârtie! Filiași, îngenuncheată la Cărbunești

1701

Gilortul Târgu Cărbunești a obținut un nou succes mare în cursa pentru play-off. Elevii lui Mario Găman și Bobi Staicu au trecut, pe teren propriu, de una dintre candidatele la promovare, ACSO Filiași. Victoria este cu atât mai importantă dacă ținem cont de lotul subțire cu care au abordat gazdele această confruntare. Deși nu s-a bazat pe patru jucători de bază, trupa gorjeană a bătut-o meritat pe vecina din Dolj, după un joc în care a dominat ostilitățile. Ionuț Gîlceascu a izbutit o dublă pentru amfitrioni, între goluri sale venind și reușita lui Denis Bucur. Târziu s-au trezit și vizitatorii. Robert Eshun a punctat în minutul 85, dar a fost prea puțin ca punctele să mai plece de pe ,,Cristinel Răducan”. ,,O victorie superbă, pe deplin meritată, mai ales în condițiile în care în săptămâna premergătoare jocului am pierdut patru fotbaliști importanți. Felicitări jucătorilor pentru ambiție și dăruire! Băieții au respectat planul tactic, au jucat cu determinare și rezultatul s-a văzut pe tabelă. Au arătat ca o echipă puternică”, a declarat antrenorul Mario Găman după meci.

Gilortul – ACSO Filiași 3-1 (2-0)
Au marcat: Ionuț Gîlcescu (17′, 73′), Denis Bucur (39′)/Robert Eshun (85′)
Gilortul: Oprița – Croitoru, Istudor, Marina, Dogaru – Avrămescu (cpt), Oprișa, Ciutică (77′ Cornicioiu) – Săulescu (80′ Căldăraru), Gîlcescu, Bucur (72′ Bărănescu). Rezerve neutilizate: Iuțalîm – Lazăr, Pobirci. Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.
ACSO Filiași: Constantinescu – Matei (46′ Eshun), Calu (cpt), Scuturoiu, Voinescu – Armășelu (46′ Tudor), Călin (46′ Baidoo), Udrea – Manolache, Fotescu (85′ Militaru), Miuțescu (77′ Rovența). Rezerve neutilizate: Uruiocea – Paliu, Stancu, Vulpe. Antrenor: Victor Naicu.

În ultima confruntare înainte de pauza de iarnă, Gilortul va merge la Bustuchin, pentru duelul cu cealaltă echipă din Gorj, Viitorul 2. Satelitul formației de ligă secundă vine după un eșec rușinos la Deva, unde a primit 8 goluri! Partida va avea loc vineri, 2 decembrie, de la ora 14.00.

Liga 3, Seria 7 – Meciurile Etapei 14
CS Gilortul Târgu Cărbuneşti 3 – 1 ACSO Filiaşi
CSM Deva 8 – 0 ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 AFC Voinţa Lupac 1 – 2 CSO Retezatul Hațeg
CS Armata Aurul Brad 1 – 6 ACS Viitorul Şimian
CSM Jiul Petroşani 4 – 0 ACS Progresul Ezeriş
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here