Fotbalistul mort într-un accident rutier, condus joi pe ultimul drum

344

Tânărul de 19 ani, din Godinești, care a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a intrat cu mașina într-un gard din Tismana, va fi condus joi pe ultimul drum. Acesta va fi înmormântat în cimitirul din localitatea natală. Încă de ieri, zeci de oameni au venit la casa în care a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit pentru a-și lua rămas bun de la Nicolae Bivolaru. Rudele și prietenii au aprins lumânări și au depus flori la căpătâiul tânărului. Primarul comunei Godinești, Aurariu Coman, susține că moartea adolescentului care era legitimat la AS Știința Godinești este o pierdere imensă nu doar pentru familia fotbalistului. ”Mama a ajuns acasă de când a aflat că este în spital. A venit cu avionul, urmează să vină și fratele lui. Erau plecați la muncă, în Spania, unde intenționa să meargă și el. Tatăl lui este acasă, nu lucrează, a fost șofer profesionist și a avut probleme de sănătate. A suportat foarte greu vestea. Mama lui a știut inițial că a fost rănit grav, când a ajuns la București atunci s-a produs și decesul. I-au spus a doua zi. Nu i-au spus adevărul imediat. În aprilie, acesta făcea 20 de ani. Era un copil modest, la locul lui, era sufletul echipei într-un fel, era cu glumele tot timpul, el nu se supăra nici dacă echipa lua bătaie, nici când era certat dacă greșea în teren, zâmbea tot timpul. Era jucător de bază la echipă. Suntem toți afectați. Cred că a mers la Tismana la cumpărături, noi nu avem în Godinești magazine mari și mai mergea să facă niște cumpărături. El trebuia să plece în această săptămână la mama și fratele lui, în Spania, mergea la muncă. Nu consuma alcool. Luase permisul în toamna anului trecut, îi cam plăcea puțin viteza, dar nu în exces. Atunci fiind seară, acolo este și o curbă la ieșirea către drumul principal, în porțiunea aceea se adună multă apă și nu prea este scurgere, au turnat asfaltul și nu prea au mai lăsat guri de preluare a apelor, a fost nisip și l-a dat peste cap acolo, l-a proptit în gardul acela de beton”, a declarat edilul-șef.
Tânărul ar fi pierdut controlul mașinii pe care o conducea, într-o curbă. „S-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Godineşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672, din direcția orașului Tismana către municipiul Târgu-Jiu, într-o curbă ușoară la dreapta a efectuat manevra de depășire a unui autoturism, a derapat pe nisipul din marginea părţii carosabile și a pierdut controlul direcției de deplasare, autoturismul fiind proiectat în afara părţii carosabile, rostogolindu-se de mai multe ori, oprindu-se în gardul de beton al unei locuințe. În urma impactului a survenit decesul tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Șoferul a fost transportat inițial la spitalul din Târgu-Jiu, vineri seara, imediat după accident, ulterior fiind transportat la Craiova, unde a decedat. Prietenii lui au postat zeci de mesaje de condoleanțe pe o cunoscută rețea de socializare. ”Dumnezeu să te ierte, suflet bun. Ai plecat prea devreme dintre noi, vei rămâne mereu în inimile noastre, Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza lui. Condoleanțe familiei”, este doar unul dintre mesaje.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here