Fotbal pe sate, ediția a treia! Echipa din Lelești a obținut Cupa

1593

O competiție sportivă, aflată la a treia ediție, s-a organizat sâmbătă în comuna Lelești, după o pauză de trei ani din cauza pandemiei. Competiția a avut loc în sala de sport a Școlii Gimnaziale ,,Voievod Litovoi”, din Târgu-Jiu, și s-a bucurat de prezența a trei echipe din cele patru sate ale comunei Lelești.
Din păcate, din satul Frățești, satul primarului Turcia Laurențiu, nu s-a format o echipă de fotbal. Primul meci s-a disputat între echipele satelor Lelești și Ursăței și s-a finalizat cu scorul de 4-0. Al doilea meci s-a disputat între echipa din Lelești și cea din Rasovița, iar scorul a fost de 6-0. Ultimul meci s-a disputat între echipa din Rasovita și cea din Ursaței și a fost 0-2.
Locul I a fost obținut de echipa din Lelești, urmată de Ursăței și Rasovița. Câștigătorii au obținut cupe și diplome. Organizatorul competiției a fost profesorul de sport Ecobici Nicolae care a apelat la sponsori.
Din păcate, Primăria Lelești nu s-a implicat în organizarea competiției. Evenimentul s-a încheiat cu o masa festivă, care a avut loc la Teatrul de Vară din Lelești.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here