Fotbal pe plus, rezultat injust! Craiova a remizat cu Sepsi

453

Universitatea Craiova nu a putut trece de Sepsi OSK în uvertura etapei a opta. Elevii lui Laurențiu Reghecampf au terminat la egalitate partida cu covăsnenii, desfășurată în Bănie.
Golul celor două formații a venit în prima parte a meciului, iar ambele reușite au fost din offside. Primul a marcat Fofana (`17), iar Gustavo a adus egalarea (`32). Până la reușita brazilianului, Bancu și Koljic au ratat ocazii uriașe. Partea a doua a meciului a fost caracterizată de dominarea gazdelor. Ivan și Nistor au irosit alte oportunități bune de a marca, dar punctul culminant al meciului s-a consumat în minutul 79, când Niczuly a apărat un penalty executat de Gustavo. Pentru Universitatea Craiova urmează o confruntare cu CFR Cluj, în Ardeal. Meciul din Gruia este programat luni, 20 septembrie, de la ora 21.00.

Universitatea Craiova – Sepsi OSK 1-1 (1-1)
Craiova: Mirko Pigliacelli – Ștefan Vlădoiu (’58, George Cîmpanu), Valerică Găman, Marius Constantin (’76, Antoine Conte), Nicușor Bancu – Gustavo Vagenin (’80, Ştefan Baiaram), Vladimir Screciu, Dan Nistor, Lyes Houri – Andrei Ivan (’80, Jovan Markovic), Elvir Koljic (’76, Matteo Fedele). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
Sepsi: Roland Niczuly – Radoslav Dimitrov (’46, Hugo Sousa), Branislav Ninaj, Bogdan Mitrea, Andres Dumitrescu (’46, Rareş Ispas) – Nicolae Păun (’58, Eder Tortella), Boubacar Fofana, Adnan Aganovic (’90+3, Marius Ştefănescu) – Kevin Luckassen, Petar Bojic, Tsvetelin Chunchukov (’80, Vitalie Damascan). Antrenor: Leo Grozavu.
Cartonașe galbene: – / Dumitrescu ’25, N. Păun ’53, Mitrea ’53, Ispas ’57, Fofana ’71, Ninaj ’78.
Au arbitrat: Marian Barbu – Bogdan Gheorghe, Ferencz Tunyogi; Horațiu Fesnic.

Reghecampf: Vom lucra în continuare
La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Laurențiu Reghecampf, a declarat că nu este supărat pe lipsa de eficiență a jucătorilor săi, dar anumite aspecte tehnico-tactice ar trebui îmbunătățite. „Rezultatul nu ne bucură, dar jocul da. Ne-am creat foarte multe ocazii, din păcate nu am reușit să marcăm. Am avut ocazii foarte mari, nu sunt supărat de atitudine, de faptul că am ratat foarte mult, ci pentru că în anumite momente ar trebui să jucăm mai agresiv când vrem să câștigăm mingea. Prindem adversarul nepregătit, putem să realizăm mai multe lucruri. Este ceva la care vom lucra în continuare, ca atunci când se pierde mingea toți jucătorii să înceapă să vâneze balonul. Nu sunt supărat, se întâmplă să ratăm. Lucrăm să aducem mingile pentru atacanți, pentru jucătorii care vin din spate. Ultimul moment, execuția, se întâmplă să o ratezi. Nu pot fi supărat nici pe Gustavo pentru că a ratat penalty-ul”, a declarat Reghecampf. ,,A fost un mix de emoții. Frumos să marchez, dar trist că am ratat un penalty important și nu am putut pleca cu victoria. Am făcut un joc foarte bun, ne-am creat foarte multe ocazii. Cred că zi de zi învățăm filosofia jocului lui Mister, va fi mai bine de la o zi la alta. Nu e prima dată când ratez penalty, dar eu sunt un jucător căruia îi place să ia presiune pe el. Nu am o problemă cu asta. Toată lumea poate să greșească. Am încercat să dau tare, portarul a ieșit și a fost fericit. Se întâmplă. Astăzi a fost norocos portarul lui Sepsi, mâine poate voi fi eu”, a spus și Gustavo.
Doljenii au 13 puncte după 8 runde.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here