Fotbal – Grupa 2006 a L.P.S. Târgu-Jiu, pe locul secund la turneul de la Pitești

1387

Sala Polivalentă „Trivale” din Piteşti a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, un interesant turneu de fotbal destinat juniorilor născuţi în anii 2005 și 2006. La startul acestei competiții s-au prezentat şi două grupe de juniori de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu alături de formații din Argeș, Olt, Ploiești, Brașov și București.

Grupa de copii născută în 2006, de la L.P.S. Târgu-Jiu, pregătită de profesorul Valentin Tâlvescu, s-a clasat, la finalul turneului, după două victorii și o înfrângere în grupă, precum și un succes înregistrat în semifinale, pe poziția a doua a clasamentului. Finala mare, rezervată grupei de juniori născuți în 2006, a fost câștigată cu 2-1 de A.C.S. Viitorul Argeș, golul gorjenilor fiind marcat de cel care avea să-și adjudece titlul de ”cel mai bun jucător al turneului”, Mario Lupulescu. De asemenea, jucătorul David Sebastian Rădulea a fost declarat golgeterul echipei târgujiene în urma celor 4 goluri marcate. Profesorul Tâlvescu a mizat, pentru turneul piteștean, pe următorii jucători: Mihai Alexandru Iuțalîm, Mario Lupulescu, mario_lupulescuEduard Ionuț Croitoru, David Sebastian Rădulea, Mario Andrei Pirtea, Andrei Poenaru și Daniel Nicolae Călin.
În cadrul aceluiași truneu, rezervat grupei de juniori născuți în 2005, trupa Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, antrenată de același profesor, Valentin Tâlvescu, s-a clasat pe poziția a 7-a din 10 participante. Lotul de jucători, pentru această categorie de vârstă, a avut următoarea componență: Marian Georgian Rotaru, David Andrei Pupăză, Flron Bogdan Brășfăleanu, Alexandru Cristian Probaji, Cristian Nicholas Geană, Andrei Adelin Pițian, Tudor Andrei Beloiu, Darius Mihai Giorgi, Radu Ștefan Popescu, Raul Cristian Vulpe, Mihai Francisc Badea, Fabian Constantin Șandru, Mario Lupulescu (2006). „Am participat la Turneul de la Piteşti unde organizarea a fost foarte bună. Copiii au avut un parcurs foarte bun. Rezultatele sunt importante pentru moralul tinerilor noștri jucători. Este important și faptul că am jucat multe meciuri în doar două zile, iar copiii au făcut față cu brio efortului”, a spus Valentin Tâlvescu, profesorul celor de la L.P.S. Târgu-Jiu.

Rezultate înregistrate de Grupa 2006 a L.P.S. Târgu-Jiu:  
C.S.S. Slatina – L.P.S. Târgu-Jiu                   0-1 (a marcat David Rădulea)
F.C. Municipal 09 Pitești – L.P.S. Târgu-Jiu     0-3 (a marcat David Rădulea (2), Eduard Croitoru)
L.P.S. Târgu-Jiu – A.C.S. Viitorul Argeș           0-2
L.P.S. Târgu-Jiu s-a clasat pe locul al 2-lea în grupă și s-a calificat în semifinale unde a întâlnit, și învins cu scorul de 1-0, pe C.S. Inizio București, marcatorul gorjenilor fiind, și de această dată, David Rădulea.
Finala mare: A.C.S. Viitorul Argeș – L.P.S. Târgu-Jiu 2-1 (a marcat Mario Lupulescu din lovitură de la 7 metri).

Clasament final 2006:
1. A.C.S. Viitorul Pitești
2. L.P.S. Târgu-Jiu
3. C.S. Inizio București
4. F.C. Pitești
5. Școala de Fotbal ”Răzvan Raț”
6. C.S. Mioveni
7. C.S.S. Slatina
8. F.C. Municipal 09 Pitești

Rezultate înregistrate de grupa 2005 a L.P.S. Târgu-Jiu:  
Petrolul 95 Ploiești –L.P.S. Târgu-Jiu                        0 – 3
L.P.S. Târgu-Jiu – Internațional Curtea de Argeș     11–0
Junior Brașov – L.P.S. Târgu-Jiu                               1 – 0
A.C.S. Viitorul Argeș – L.P.S. Târgu-Jiu                  4 – 0
F.C. Pitești –  L.P.S. Târgu-Jiu                                   2 – 1
L.P.S. Târgu-Jiu – A.C.S. Steagu Roșu Brașov         3 – 1

Clasament final 2005:
1. A.C.S. Viitorul Pitești
2. C.S. Junior Brașov
3. C.S.S. Slatina
4. C.S. Kinder Târgoviște
5. F.C. Pitești
6. Petrolul 95 Ploiești
7. L.P.S. Târgu-Jiu
8. A.C.S. Steagu Roșu Brașov
9. C.S. Mioveni
10. F.C. Internațional Curtea de Argeș
Costel Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here