Fostul soț al adjunctului edilului din Alimpești, uns viceprimar “USL”

374

Liberalul Nechit Avram, fostul soț al ex-viceprimăriței Gabriela Avram, liberal cu acte, a fost uns, săptămâna trecută, viceprimar al comunei Alimpești. Acesta va face echipă cu noul primar al localității, Daniel Floarea, vicele liberal fiind susținut în funcție cu voturile PSD. Leonida Belgher, consilier PMP, dă de înțeles că la Alimpești s-a recreat USL-ul, edilul liberal reușind să-și pună alături un vice de aceeași culoare politică.
În 2013, actualul viceprimar Nechit Avram, salariat al unității miniere Alunul, a fost agresat chiar de fosta soție în barul deținut de respectiva pe raza comunei. Fostul soț a fost bătut cu tacul de biliard, acesta adresându-se poliției pentru cele petrecute. Cei doi au avut o căsnicie plină de scandaluri de acest fel, acesta fiind criticat de Gabriela Avram pe motiv că era foarte gelos. Cel care și-a ajutat însă soția să avanseze în politică a decis, anul acesta, să candideze, ajungând consilier PNL și de scurt timp viceprimar de Alimpești.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Ce ai făcut domn’ primar???? Ai trădat amaratii de alegători !!! Și-au dorit și ei ceva nou, schimbarea si ce le-ai demonstrat? Ca nu ești capabil ! Sau ai dat arama pe față cu înțelegerea înainte de alegeri ? PACAT !!! Daca știai că nu faci fata la proiectele în derulare- așa cum motivezi menținerea lângă tine a ex- primăriei, de ce te-ai mai încurcat ??? O să te facă ăștia, așa cum vor vrea ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here