Fostul sediu al lui Dian, revendicat de trei partide

278

Autorităţile municipale fac cele necesare pentru revenirea în administrarea Direcţiei de Patrimoniu a sediului vechiului PNL din centrul oraşului, având în vedere că noua formaţiune s-a mutat în sediul PDL. Spaţiul nu va rămâne nelocuit cu atât mai mult cu cât PLR, PSRo şi PMP solicită să-l închirieze de la autorităţile locale.

PNL Gorj are două sedii de partid, după ce a fuzionat cu PDL, chiria la vechiul spaţiu nemaifiind plătită de persoanele lui Dian Popescu. ,,Le-am făcut cunoscut faptul că trebuie ca sediul vechi în care şi-a desfăşurat activitatea PNL să revină în gestionarea Direcţiei de Patrimoniu, urmând ca instituţia să stabilească mai departe ce va funcţiona pe viitor în locaţia respectivă, ce activităţi se vor desfăşura acolo. Sediul nu va rămâne la PNL, pentru că la nivel de municipiu avem foarte multe solicitări pentru a acorda celorlalte partide un spaţiu. PLR, PSRo şi PMP solicită spaţiu şi nu ne permitem să acordăm unui partid două sedii”, a spus, ieri, primarul Florin Cârciumaru.

Romanescu nu cedează spaţiul
Marcel Romanescu, copreşedintele PNL Târgu-Jiu, nu împărtăşeşte acceaşi părere ca şi Florin Cârciumaru, motivând chiar că datoriile pe care vechiul partid liberal le-a avut au fost achitate integral. ,,Normal era să rămânem în acest sediu ţinând cont de faptul că fostul sediu al PDL nu mai aparţine Primăriei, eu din datele pe care le am sediul a fost cumpărat şi era normal ca Primăria municipiului Târgu-Jiu să ne pună la dispoziţie un sediu, să ne continuăm activitatea, dar asta este şi vom vedea. Eu sper să fie şanse să rămânem cu sediul chiar dacă sunt multe solicitări de la alte partide pentru că primăria are multe spaţii”, a spus Marcel Romanescu.
Cu toate acestea PLR, PSRo şi PMP Gorj aşteaptă de ceva vreme un spaţiu de partid de la autorităţile municipale rămase în criză de astfel de sedii.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here