Fostul manager Khraibani, la judecată cu Consiliul de Administrație al Spitalului Motru: “Vreau dreptate, nu funcția”!

486

Camelia Khraibani, șefa Secției de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Motru, a dat în judecată Consiliul de Administrație al unității medicale, pe motiv că acest organism a refuzat să o repună în funcția de manager, deținută anterior accederii sale ca deputat, în Parlamentul României. Khraibani cere anularea actului dat de CA-ul Spitalului Motru, procesul urmând să înceapă la Judecătoria Motru, miza nefiind însă repunerea în fosta funcție de manager.

Decizia luată de Consiliul de Administrație al Spitalului Motru de păstrare în funcția de manager interimar a doctorului Alin Efrim și stabilirea unui concurs pentru post i-a adus acestui for de conducere un proces. Actele au fost depuse deja la Judecătoria Motru de către reclamanta Camelia Khraibani, pe data de 1 martie, instanța nestabilind încă o primă înfățișare în acest dosar.
facs khraibani“Eu vreau să știu dacă mi se dă dreptate sau nu de către instanță. Nu vreau funcția de director, ci vreau doar să văd, dacă am sau nu dreptate”, a declarat fostul manager al Spitalului Motru.
În ceea ce privește viitorul concurs pentru postul de manager, autoritățile din Motru nu au stabilit încă data la care va avea loc acesta.

Spitalul Motru are, în prezent, un personal de peste 200 de persoane, deși se confruntă, în continuare, cu un deficit de medici specialiști. Unitatea plătește lunar, din fonduri de la Ministerul Sănătății, salariul a 25 de doctori, a 15 rezidenți, a 135 de asistenți și infirmieri, a 26 de muncitori și a 14 salariați TESA. Deși numărul este mare, spitalul încă mai necesită personal, RMN-ul adus anul trecut în unitatea medicală neavând tot personalul specializat, aparatul nefiind pus în funcțiune, de câteva luni, și din acest motiv. În ceea ce privește conducerea, spitalul are un director interimar de peste o jumătate de an.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here