Foştii panduri au refuzat echipele din Bucureşti!

287

Fostul golgheter al Pandurilor, Mihai Roman, a fost împrumutat de către NEC Nijmegen la formaţia Maccabi Petah Tikva.
Jucătorul de 24 de ani va merge sub formă de împrumut la clubul din prima ligă israeliană, care va avea opțiune de cumpărare definitivă de 500.000 euro.
Echipa a terminat sezonul regulat din Israel pe locul 8.
Potrivit gsp. ro, Roman va câștiga 16.000 euro net, dar va primi și un bonus de 30.000 euro la semnarea contractului. Mai mult, pentru împrumutul său, NEC Nijmegen a primit 50.000 euro.
Fostul vârf de la Pandurii Tg-Jiu şi Universitatea Craiova a fost pe lista de achiziţii a celor de la Dinamo Bucureşti, dar a decis să rămână în străinătate. Mihai a ajuns la noua echipă însoţit de managerul său, Anamaria Prodan.
Şi proaspătul jucător al echipei Konyaspor, Ioan Hora, putea să evolueze în continuare în Liga I, dar cel mai bun marcator din sezonul trecut a insistat pentru un transfer în străinătate. Preşedintele clubului, Narcis Răducan, a dezvăluit că Steaua şi l-a dorit pe Hora, dar la acea vreme vârful Pandurilor a refuzat propunerea venită din Capitală.
“Am fost sunat de Anamaria Prodan și întrebat dacă am fi dispuși să negociem cu Steaua. I-am răspuns afirmativ, urma să contacteze și jucătorul. Din ce am înțeles, Hora a vrut să plece foarte mult în străinătate și a refuzat din start orice discuție de trecere a lui la Steaua. Nu am negociat decât cu Lech Poznan și turcii de la Konyaspor”, a spus Răducan.
Oficialul Pandurilor a menţionat că salariul oferit de turci a fost o parte importantă în alegerea făcută de fotbalist: “Salariul a contat mult, nu e la prima tinerețe, nu poți concura cu echipele din Turcia la plata salariilor, poate de la Steaua obțineam mai mult la transfer. Va avea un salariu de 7 ori mai mare decât aici”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here