Foşti componenţi ai Energiei fac echipă la Galaţi

272

Doi dintre oamenii de care se leagă istoria baschetbalistică a Energiei, Florin Nini şi Adrian Guţoaia au bătut palma. Aceştia vor colabora la clubul Pheonix Galaţi, fondat de fostul antrenor al Energiei. De altfel, pentru Guţoaia este o întoarcere “la origini”, având în vedere că este gălăţean, la fel ca antrenorul care l-a format.
“Nu cred că există bucurie mai mare pentru club şi pentru mine ca antrenor decât să pot lucra cu elevii crescuţi de mine şi formaţi la acest club. Este o mândrie pentru noi. Adi Guţoaia şi-a făcut cinste numelui, a făcut cinste baschetului şi, sigur, clubului de unde a plecat şi cluburilor la care a activat”, a spus Nini.
“Am venit la Galaţi cu gândul de a face performanţă. Este un sentiment special să evoluezi pentru clubul unde ai crescut şi ai terminat junioratul. Mai ales că atunci când am plecat nu se ştia că Phoenix va ajunge atât de sus, şi va evolua în Liga Naţională. S-a creat o emulaţie foarte mare în jurul baschetului şi sportului gălăţean ceea ce este foarte bine”, a precizat Guţoaia.

baris aktasAktaş s-a dus la SCM “U” Craiova
Conducătorul de joc al Energiei din sezonul trecut, Baris Aktaş, a rămas pe drumuri după retragerea din campionat a formaţiei CSM Ploieşti. Deşi se antrena de mai mult timp cu echipa din Bănie, Aktaş a fost prezentat oficial, ieri, la noul său club. “În sfârșit, am ajuns la Craiova. Au fost multe discuții, dar tot ce contează este că acum sunt aici. Sunt fericit că fac parte din această echipă. A fost o vară grea pentru mine, s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Ploieşti, nu am semnat în Turcia pentru că au alte reguli şi nu m-am adaptat”, a spus Aktaş.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here