Fostă procuroare la Parchetul Gorj, activistă AUR!

3442

Politica îi atrage, după pensionare, pe mulți dintre cei care statutul profesional nu le permitea să dețină nici măcar calitatea de simplu membru al unui partid politic, în vremea în care erau în activitate. Polițiști, militari de carieră sau magistrați au devenit activiști fervenți în politica românească, după ce s-au pensionat. Carmen Vlăduleanu, fostă Părpăneață, a activat ca procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj până în urmă cu patru ani, când s-a pensionat. De câteva luni, fosta procuroare a devenit activistă a partidului condus de George Simion și participă, constant, la acțiunile unor candidați ai formațiunii politice.

Candidații la alegerile din 9 iunie au început ,,să descopere” problemele gorjenilor, așa cum se întâmplă, de fiecare dată, în campaniile electorale și bat drumurile județului pentru a convinge alegătorii să-i voteze. Echipa de campanie a candidatului AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Adrian Zorlescu, a mers, sâmbătă, în târgul săptămânal de la Peșteana, comuna Bâlteni, iar în postura ,,cetățeanului nemulțumit” care semnalează problemele comunității s-a aflat Carmen Vlăduleanu, fosta procuroare de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
Aceasta a acuzat foștii primari ai comunei că au investit sume colosale în așa zisa piață și nu au amenajat suficiente locuri de parcare, iar cetățenii sunt nevoiți să parcheze pe drumul european și să meargă printre mașini, din cauză că lipsesc și trotuarele. Fosta procuroare a întocmit, practic, un ,,rechizitoriu” verbal, în expunerea de câteva minute pe care a făcut-o înconjurată fiind de activiștii AUR.
,,Puteau să facă de o capacitate mai mică, că făcea față (rigole de scurgere – n.r.) și atunci aveau loc să facă și trotuare, dar și-au băgat banii în aceste betoane inutile pentru că nu a fost niciodată aici, la nivel de comună, un primar care să fie și gospodar. Că s-a ales de 4-5 ori același primar. Numai pe interesele lui… Și-a făcut interesul pentru el, pentru familie și pentru cunoștințe care i-au facilitat… și unde au ajuns?
Cel despre care vă spun, unde este acuma? Este infractor, pentru că este trimis în judecată pentru fapte de corupție”, a afirmat fosta procuroare. Fostul magistrat Carmen Vlăduleanu a găsit și argumente politice în favoarea AUR. ,,Trebuie să ne ducem spre acei oameni și să le creăm speranță. De aia s-a constituit un nou partid care chiar să creeze speranță. Și cred că aveți ocazia acum să fiți speranța celor fără speranță”, a adăugat Vlăduleanu.
Este cunoscut faptul că fosta procuroare Vlăduleanu este o apropiată a Danei Coandă, cea care va candida, din partea AUR, pentru funcția de primar al comunei Bâlteni. De altfel, ex-procuroarea s-a afișat, pentru prima oară, alături de activiștii AUR, anul trecut, la manifestările de 1 Decembrie de la Alba Iulia.
La începutul acestei luni, Carmen Vlăduleanu a însoțit-o pe Dana Coandă prin comună, la o acțiune cu iz electoral: cele două au împărțit ciocolată femeilor din Bâlteni, cu ocazia zilei de 1 martie. Există informații potrivit cărora soțul ex-procuroarei Vlăduleanu va candida pentru un post de consilier local pe lista AUR, la Bâlteni.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here