Fosta contabilă șefa de la UATAA Motru, schimbată politic, a câștigat în instanță revenirea pe post

2200

Directorul liberal al UATAA Motru a destituit ilegal din funcție contabilul uzinei, având la bază doar considerente politice și îndemnul fostului primar Gigel Jianu. Salariată Murgilași Tatiana a considerat că i s-a făcut o mare nedreptate și a acționat în instanță uzina. Instanța de judecată i-a dat dreptate femeii, obligând chiar UATAA să-i dea acesteia și drepturile salariale cuvenite pe funcția deținută anterior. Instanța a decis ca fosta contabilă șefă să își reia postul din care a fost destituită ilegal.

Acest lucru se consideră însă un prejudiciu pentru cei vinovați deoarece, timp de un an și jumătate, uzina a plătit, pe această funcție, o apropiată a PNL cu salariu destul de mare, iar acum este obligată de către instanța să plătească și salariul persoanei destituite ilegal.
Ținând cont că societatea este în insolvență și are mari probleme financiare, conducerea PNL-ist face fel de fel de ,,aroganțe” pentru a mulțumi clientele de partid și pe fostul președinte Gigel Jianu.
În aceeași situație sunt și alți salariați, destituiți ilegal, dar care nu au avut curajul să ajungă în instanță de teama că își vor pierde locul de muncă.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here