Fost premier: Când spui criză energetică, spui Virgil Popescu!

770

Fostul premier Mihai Tudose a lansat un atac acid împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

”Viața pe întuneric! Versurile și muzica: Virgil Popescu”, și-a intitulat comentariul social-democratul.

”Titular la Energie de prea multă vreme, având în vedere bilanțul catastrofal, cu impact pe termen lung pentru economie și viața românilor, Virgil Popescu tocmai a ajuns în punctul culminant al carierei sale guvernamentale. A găsit soluția crizei energetice pe care el însuși a moșit-o de zor!

Pentru că e bine de știut că noi ajungeam în criză energetică cu sau fără război în vecinătate, din cauza închiderii de capacități de producție, a creșterii dependenței de importuri și a blocării exploatării resurselor proprii. Pe scurt, când spunem criză energetică în România, spunem Virgil Popescu.

Iată, însă, că ambițiosul demolator al sistemului energetic național vrea să fie nu doar cauza problemei, ci și soluția: ”Să încercăm să stingem un bec, dacă nu mai stăm în acea cameră, să încercăm să dăm cu un grad sau două mai puţin caloriferul sau centrala pe perioada de iarnă”. Asta e soluția ministrului Energiei!”, a scris Mihai Tudose.

1 COMENTARIU

  1. Tu că europarlamentar ce ai făcut pentru România ,privind decarboniificarea ? Numai mai merge cu minciuna și manipularea românilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here