Forțe proaspete pentru Jandarmeria Gorj: 21 de elevi, în practică

301

Două fete și 19 băieți, din anul I de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, efectuează, de ieri, până pe 21 iunie, stagiul de practică în județul Gorj.

“Elevii s-au întâlnit cu comanda unității și au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică din localitățile Târgu-Jiu, Motru, Bumbești-Jiu și Rovinari.
Elevii vor parcurge instructajele specifice unității, fiindu-le prezentate misiunile, atribuţiile şi zona de competență a unității. Pe durata desfăşurării acestui stagiu de practică, elevii vor fi îndrumaţi de tutori profesionali stabiliți pentru fiecare elev și își vor forma deprinderi practice de a acționa în cadrul elementelor de dispozitiv care se constituite la misiunile de ordine și siguranță publică, desfășurând activitățile care se execută de jandarmii planificați în misiuni.
La încheierea stagiului de practică, tutorii profesionali vor consemna în fişele de evaluare, punctajul acordat pentru fiecare elev, care ulterior se va transmite la instituția de învățământ”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean “Tudor Vladimirescu” Gorj.
Nu este exclus ca, după finalizarea studiilor, cei 21 de elevi să întărească rândurile jandarmilor gorjeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here