Forțe proaspete la CSM Târgu-Jiu! Adrian Roșu și Dan Ilieș și-au preluat atribuțiile

467

Clubul Sportiv Municipal Târgu-Jiu își întregește cu pași rapizi echipa. Alături de managerul Robert Bălăeț s-au alăturat și sportivii Dan Ilieș și Adrian Roșu, cei care ocupă acum posturile de experți sportivi pe ramurile handbal și baschet.

Edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, i-a prezentat, ieri, oficial pe cei doi experți pe ramurile baschet și handbal care au câștigat concursurile pentru posturile de la CSM Târgu-Jiu. ,,Îi felicit pe cei doi experți sportivi pe care îi are CSM. Pentru început și handbalul prin Dan Ilieș, și baschetul prin Adrian Roșu, are deja reprezentanți care se vor ocupa de modul în care se desfășoară activitatea pe cele două secții. (…) Zilele acestea s-au finalizat procedurile și putem discuta de echipa de la CSM. Eu le doresc multă baftă, a fost o luptă destul de grea cu toți cei care au încercat să blocheze această activitate, dar cred că, de data aceasta, privindu-i pe toți cei trei nu cred că mai sunt semne de întrebare. Sunt oameni și sportivi care au reprezentat cluburile din Târgu-Jiu și le-au reprezentat cu cinste. Vorbim de un club care își începe activitatea și va avea nevoie de tot sprijinul necesar din partea acestor factori de decizie. Sunt implicat cu tot ceea ce depinde de mine, cu latura financiară, iar pe de altă parte au mână liberă să încerce să facă performanță. Mă interesează în mod deosebit partea de copii și juniori la Târgu-Jiu. N–o să cer din prima zi performanță pentru prima ligă la niciuna din cele două secții, însă îmi doresc ca numărul celor care vor veni spre CSM să fie foarte mare și să le asigurăm toate condițiile pentru desfășurarea acestei activități la Târgu-Jiu. Sunt extrem de încântat de faptul că astăzi echipa se conturează și sunt oameni de înaltă ținută morală și profesională. (…) Au prioritate pentru Sala Sporturilor, deci CSM are și prioritate și gratuitate pentru folosirea Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu. Vom vedea exact ce vom face ulterior cu stadionul din Târgu-Jiu care va fi administrat de Direcția de Patrimoniu. Partea sportivă, rămâne ca Robert Bălăeț, împreună cu echipa să o discute cu Direcția de Patrimoniu și dacă sunt anumite spații din stadion, putem să le oferim CSM, care este clubul nostru, al municipalității, și trebuie să le asigurăm toate condițiile pentru buna desfășurare a activității”, a declarat primarul Romanescu.

Start activitate de pe 15 iulie
Activitatea CSM Târgu-Jiu care va începe, cel mai probabil, la data de 15 iulie, se va desfășura în incinta Sălii Sporturilor din Târgu -Jiu. ,,Mă bucur nespus că o să lucrez cu acești doi tineri care chiar au făcut sport de performanță. Ne așteaptă o muncă foarte grea, sunt multe de pus la punct. Din discuțiile pe care le-am avut cu dânșii de două zile încoace, cred că pe 15 iulie o să înceapă activitatea de copii și juniori în Sala Sporturilor. În acest sens, am și încheiat un acord cu Direcția de Patrimoniu, ne-au asigurat de tot sprijinul și sper, ca în cel mai scurt timp, Sala Sporturilor să fie plină de dimineață până seara de copii care să practice sportul spre o mare performanță și în cele mai bune condiții. Sunt doi oameni pe care îi cunosc destul de bine, am fost la meciurile lor, i-am apreciat ca și sportivi. Sper să dea dovadă de profesionalism maxim și e o șansă și pentru ei să ajungă viitori conducători de cluburi”, a precizat Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu-Jiu.Încrezători sunt și cei doi experți, proaspăt angajați ai CSM. ,,Eu o să fiu pe partea de handbal. Am jucat aici ani de zile, am avut momente superbe alături de suporteri și sunt sigur că așa o să fie și în continuare adică o să fac performanță. Deja mi-am preluat atribuțiile, am discutat cu părinți, copii, posibili antrenori, pentru că îmi doresc să aduc handbalul în Târgu-Jiu acolo unde era cândva, adică să fie sala plină, să fie lumea bucuroasă. Mi-aș dori ca în viitor să avem o echipă de divizia a doua și de prima ligă în care să joace copii crescuți de către CSM Târgu-Jiu”, a spus Dan Ilieș.CSM Târgu-Jiu are pentru anul curent un buget de 1,2 milioane de lei. Consiliul Director al clubului este format din nouă persoane.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here