Formular special pentru angajaţii plătiţi din fonduri publice

226

Începând de luna trecută, instituţiile publice/autorităţile publice din judeţul Gorj, care au personal plătit din fonduri publice, au obligaţia de a transmite datele cu privire la toate categoriile de personal plătit din fonduri publice.

Este vorba despre personalul care exercită o funcţie in baza unui contract individual de muncă şi/sau serviciu a unui act administrativ de numire, ori a unui altfel de act emis în condiţiile legii. Transmiterea informaţiilor se face prin intermediul formularului M 500.
Transmiterea datelor se realizează lunar până la data de 25 (inclusiv) a lunii următoare pentru luna anterioară.
Formularul M 500, în format electronic, precum şi „Ghidul de completare a formularului M 500” pot fi descărcate de pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro.
Instituţiilor/autorităţilor publice le revine obligaţia de a depune formularul M 500 prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, prin utilizarea serviciului de depunere a declaraţiilor online, existent pe portalul e-guvernare.ro, la secţiunea „Acces rapid”, subsecţiunea „Depunere declaraţii”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here