Focuri de armă la Târgu-Cărbunești! Trei persoane, reținute după scandal

334

A fost scandal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Plopilor, din orașul Târgu-Cărbunești, între două familii de romi. Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă în plan vertical, pentru a aplana conflictul. În urma audierilor, trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.
„La data de 20 aprilie, Poliția orașului Târgu-Cărbunești a fost solicitată prin apelul 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict între două familii din localitate. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști, care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale. În timpul intervenției, polițiștii au executat mai multe focuri de armă în plan vertical, nefiind rănită nicio persoană. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că altercația a avut loc pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, între patru persoane, câte două din fiecare familie. Ulterior, în zonă s-au adunat mai mulți membri ai celor două familii. Starea conflictuală a fost aplanată și persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. Inițial, față de un bărbat de 36 de ani, din localitate, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore și introdus în CRAP. În continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare și au reținut pentru 24 de ore, încă două persoane de 48 și 26 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale a persoanelor implicate în conflict și dispunerea măsurilor legale în consecință”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. După cele 24 ore de reținere, suspecții au fost prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here