Foc de armă în sat. Supărat că vecinul a insistat să părăsească imobilul, un bărbat din Logrești a folosit arma de vânătoare

1592

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Logrești, a ajuns în arestul IPJ Gorj, după ce a tras un foc de armă la ieșirea din curtea unui vecin, enervat că a fost rugat să părăsească imobilul.
,,La data de 28 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 53 de ani, din comuna Logrești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, având asupra sa o armă de vânătoare, s-ar fi dus în vizită la un vecin, acesta insistând să plece din curtea sa cu arma, iar în momentul plecării, la poarta imobilului situat în comuna Logrești, ar fi tras un foc de armă în aer, după care a plecat la domiciliu. Polițiștii au identificat la domiciliul acestuia, arma de vânătoare calibrul 12, un cartuș calibrul 12, cu capsa nepercutată și elementele ale unui tub cartuș percutat, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, arma ar fi fost procurată din Grecia și nu deține documente de proveniență, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri legale.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here