FNME, solidară cu minerii din Valea Jiului

1699

Federația Națională Mine Energie condusă de Dumitru Pîrvulescu se solidarizează cu minerii din Valea Jiului. Iată comunicatul FNME: ”Minerii si energeticienii,  membrii  sindicatelor  asociate  Federatiei Nationale Mine  Energie, salariati din Societatea Complexul Energetic Oltenia SA,  Societatea  Nuclearelectrica S.A. – CNE Cernavoda,  Hidroserv S.A., Compania Nationala a Uraniului S.A.,  sunt solidari cu actiunile declansate de colegii nostri din cadrul Complexului Energetic Valea Jiului.

Minerilor  si energeticienilor trebuie sa li se pastreze aceleasi conditii de pensionare în viitoarea lege a pensiilor publice, deoarece lucreaza si vor lucra în aceleasi conditii de munca foarte grele si periculoase.

Solicitam partidelor politice eliminarea articolelor  din proiectul de lege care creeaza discriminare în timp  între persoanele care au desfasurat activitati în aceleasi conditii de munca si revenirea la articolele din prezenta lege. Noroc Bun!”, se mai arată în comunicatul semnat de liderul FNME, Dumitru Pîrvulescu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here