Flutur a luat sub aripă PDL Gorj

463

Plecat prin provincie pentru a lua pulsul organizaţiilor pedeliste, secretarul general al Partidului Democrat Liberal (PDL), Gheorghe Flutur, a ajuns joi şi la Târgu-Jiu. După o întâlnire cu Biroul Permanent Judeţean de la Gorj, Flutur şi-a prezentat, într-o conferinţă de presă, părerile pozitive legate de organizaţie, încă cu o conducere interimară, asta şi pentru că reorganizarea aici este în toi, la nivelul acestei filiale a PDL mai existând doar cinci organizaţii care trebuie refăcute.

Flutur, lider democrat-liberal, a precizat ieri că a venit la Gorj pentru a face o analiză a stadiului pregătirilor pentru organizarea alegerilor interne şi şi-a manifestat disponibilitatea de a pune umărul la consolidarea filialei. Asta după ce la o altă vizită a sa de la Târgu-Jiu, lăuda potenţialul lui Dan Vâlceanu, actual preşedinte interimar al organizaţiei. „Este unul dintre tinerii, de aici din Gorj, de mare viitor. Vom vedea care va fi rezultatul propunerilor. Am stat de vorbă cu primarii, cu mai mulţi consilieri judeţeni şi locali, după care facem o analiză la Bucureşti. Am văzut că majoritatea celor din echipa de la Gorj îl vor în funcţia de preşedinte”, declara, atunci, Flutur.
L-a pus între timp pe Vâlceanu preşedinte, iar acum a venit la Gorj să vadă cum conduce acesta organizaţia.

Mulţumit de rezultate
Flutur a precizat astfel că, dacă după plecarea fostului preşedinte al PDL Gorj, deputatul Ion Cupă, la PNL, partidul nu avea organizaţii în 47 de localităţii, în momentul de faţă numărul acestora a ajuns la cinci.
“Am avut o întâlnire cu Biroul Permanent Judeţean de la Gorj, voi merge şi la Motru să stau de vorbă şi cu organizaţia de acolo. Vizita mea este o vizită normală în această perioadă, pentru că suntem în plin proces de alegeri interne în PDL, termenul fiind sfârşitul lunii noiembrie 2013. La Gorj, după episodul plecării domnului Cupă, din 70 de organizaţii locale la un moment dat, după plecarea domniei sale, în 47 dintre ele nu mai aveam structuri ale PDL-ului. Astăzi, mai sunt cinci organizaţii de refăcut. Am discutat la modul concret problemele pe care le au, intrările în partid şi relaţia cu alegătorii. La prima vedere sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă aici, am cerut să se întâlnească în continuarea cu populaţia şi să îşi facă rolul de partid de opoziţie”, a menţionat Gheorghe Flutur.

Strategii şi un Guvern alternativă
El a mai anunţat că partidul se revigorează, pregăteşte strategii pe diverse domenii de activitate şi chiar se lucrează la un Guvern alternativă. “PDL, după alegerile din martie, şi-a ales două direcţii prioritare mari: prima, reconstrucţia partidului cu alegeri în toate organizaţiile, şi a doua, profesionalizarea partidului, adică alegerea comisiilor de specialitate şi înfiinţarea Guvernului alternativă. PDL îşi doreşte în toamnă să anunţe Guvernul alternativă, cu miniştri şi premier din umbră, cu un rol foarte precis: monitorizarea actualei puteri, critici acolo unde lucrurile nu merg şi soluţii pentru rezolvarea problemelor”, a spus acesta.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here