Floroiu, instalat director sportiv la Pandurii

705

Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu a anunţat, miercuri, printr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului, că Iosif Biro nu va mai fi director sportiv la trupa gorjeană şi în sezonul viitor. Contractul oficialului ardelean a expirat la data de 30 iunie. Locul său la echipă va fi luat de un om de fotbal gorjean. Este vorba de Camilian Costel Floroiu (43 de ani).
,,Noul director sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu a mai lucrat în conducerea unui club de fotbal, la fosta echipă satelit a clubului Pandurii, Energia Rovinari, jucând și fotbal, ca junior, pentru clubul Pandurii”, se arată pe panduriics.ro.
Floroiu a declarat la un post de radio local că obiectivul său este să readucă echipa în prima ligă, dar pentru acest lucru este nevoie de timp. ,,Voi încerca să creez o stare de liniște la clubul Pandurii, pentru a găsi cele mai bune soluții cu conducerea echipei şi pentru a intra într-un ritm normal. Vreau să putem spune că Pandurii poate merge din nou acolo unde își doreau foarte mulți jucători să ajungă. Și să nu mai fie nevoie ca jucătorii gorjeni de la Pandurii să își dorească să ajungă la alte echipe pentru a face performanță. Vreau să vorbim de Pandurii Târgu Jiu ca despre o echipă care se bate la promovarea în Liga 1. În acest moment, ca director sportiv, îmi revin atribuţiile care ţin de acest post, relaţia cu staff-ul echipei, cu jucătorii, cu personalul, cu centrul de copii, transferuri, deplasări la FRF, dar sunt şi alte multe lucruri de pus la punct. Împreună cu conducerea voi stabili priorităţile pentru că intrăm în linie dreaptă şi, în mai puţin de o lună de zile, trebuie să avem o echipă competitivă”, a spus noul oficial al clubului. Floroiu va lucra la Pandurii cu antrenorul principal Adrian Bogoi şi cu secunzii Eugen Căţelu şi Cristi Popescu. Staff-ul ar putea fi completat în perioada imediat următoare.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here