Florin Chilian îşi lansează noul album, la Târgu-Jiu

863

Artistul Florin Chilian va poposi la Târgu-Jiu luna viitoare, pe 25 noiembrie, începând de la ora 19.00, la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, acolo unde programat evenimentul de lansare al celui mai recent material muzical al lui Chilian, intitulat „PlânSuRâsul”. Evenimentul de la Târgu-Jiu face parte dintr-un turneu naţional care cuprinde mai multe oraşe ale ţării şi în care iubitorii pieselor lui Chilian vor putea participa la lansarea noului său album.
Albumul „PlânSuRâsul” conţine următoarele piese: Cer am fost; Nevasta mea; Valuri; Imnul de stat; Cădere în rai (live); Un arici pe-un câmp de maci (repetiţie orchestră); Dor de tine; Nu mai beau!; Tot ce sînt eu; Ceapa vieţii mele; Dragostea mea; Un arici pe-un câmp de maci (simfonic); Un arici pe-un câmp de maci; Dragostea mea (demo); Valuri – chitară (demo). ,,O veche poveste japoneză spune că Muntele Fuji nu își arată niciodată vârful pentru că e foarte timid. Extrapolând, cred că domnul Chilian este un munte de sentimente superbe care își acoperă vârful cu zăpada rece a cinismului. Mai presus de toate, este un artist”, spunea Aurel Mitran despre artistul Florin Chilian.
Florin Chilian începe turneul național de lansare a noului album, care vizează 14 orașe. Turneul se va desfășura în perioada 8 octombrie-14 decembrie 2019, iar Oravița este primul oraș în care artistul va concerta. Este de precizat faptul că evenimentul de lansare din București va avea loc pe 14 decembrie, la Sala Radio, de la ora 19.00.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here