Florin Cârciumaru rămâne în PSD

242

carciumaru mainiTot mai multe voci anunţau în ultima vreme plecarea liderului PSD Gorj, Florin Cârciumaru, la un alt partid. În week-end-ul care a trecut a fost indicat şi numele partidului în care urmează să activeze primarul Târgu-Jiului, respectiv, UNPR. Ca să spulbere orice speculaţie, primarul Florin Cârciumaru, a declarat pentru Gorjeanul că nu se va înscrie în UNPR: “Dacă plec din PSD nu merg la un partid cu 3%, poate aş alege alt partid cu procente mai mari, dar, nu, nu vreau să plec din PSD”.

Zvonurile că primarul Florin Cârciumaru pleacă din Partidul Social Democrat au fost lansate de câteva luni. Recunoaşte chiar primarul că a fost “curtat” de câteva formaţiuni politice. În acest week-end, mai ales la un eveniment la care preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a participat a fost numit şi partidul la care urmează să plece Cârciumaru. Chiar liderul UNPR Gorj, Dan Ilie Morega l-a contactat pe primar şi a încercat să-l convingă că ar fi bine să facă acest pas. Despre telefoanele primite de primar de la şeful UNPR, Gabriel Oprea, ştia chiar şi liderului de partid a lui Florin Cârciumaru, Victor Ponta.

Florin Cârciumaru: “Sunt doar zvonuri!”

Primarul Târgu-Jiului a declarat, însă, că nu va face acest pas: “Nu plec la UNPR! Cum pot să merg la un partid care are un procent de 3%? Dacă aş dori să plec, m-aş orienta către un partid cu multe procente, care în afară de PSD este PD-L-ul. Nu plec nici la PD-L, nu am motive să fac acest pas. Sunt doar zvonuri!”, a declarat preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Astfel de zvonuri au mai apărut şi înainte de alegerile din 2008, când se spunea că Florin Cârciumaru va candida din partea PD-L la Primăria Târgu-Jiului. Ca şi acum, au fost doar oferte, neconcretizate, însă.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here